Μια πρωτοβουλία της   energy

facebook twitter

Αλλάζουμε σε ένα κόσμο που αλλάζει


Συνεργαζόμενοι Φορείς

Οι Φορείς του Συνεδρίου

Υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑ και την υποστήριξη των Φορέων.

 
Οι Χορηγοί του Συνεδρίου

Οι Χορηγοί του Συνεδρίου

Επιχειρήσεις και περιοδικά του κλάδου του αλουμινίου.

 


Τα Νέα του Συνεδρίου

Τα Νέα του Συνεδρίου

Τα Δελτία Τύπου που διανέμονται στον κλαδικό τύπο.

 

Με ενθουσιασμό προχωρούν οι ομάδες του συνεδρίου για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερη αγορά!

Με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν φορείς και διακεκριμένα μέλη του Συνεδρίου, στο κάλεσμα των ομάδων της Επιτροπής Συνεδρίου, με στόχο την υλοποίηση του ψηφίσματος του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευές».

Στις 13/6 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων στα γραφεία της Energy Line, με πρωτοβουλία της ομάδας για την Ανάπτυξη της Ενεργειακής Κουλτούρας. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των φορέων με σκοπό τη συμμετοχή τους στις ενέργειες, που έχει ανακοινώσει η ομάδα για την ενημέρωση της αγοράς και την τόνωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα μέλη της ομάδας (Γ. Καλογεράκης-υπεύθυνος, Γ. Ηλιάδης, Μ. Σαγιάννης, Σ. Ξανθόπουλος), καθώς και οι εκπρόσωποι φορέων:
ΣΕΚΑ - Κώστας Διαμαντής, Πρόεδρος
ΕΕΑ - Έλλη Γκανάκου, Γ. Διευθύντρια
ΠΟΒΑΣ - Θεόφιλος Παγιάτης, Πρόεδρος
ΕΝΚΑΣ - Θεόφιλος Παγιάτης, Πρόεδρος
ΣΕΠΑΚ - Γιώργος Καλογεράκης, Εκπρόσωπος
ΙΕΚΕΜ - ΤΕΕ - Μάνος Αρχοντουλάκης, Συνεργάτης
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - Σπύρος Καρατζής, Εκπρόσωπος
Σωματείο Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Βοιωτίας - Μιχάλης Σαγιάννης, Μέλος
Σύλλογος Μηχανικών Πιερίας – Γ. Παπαδημητρίου, Μέλος ΔΣ & Κ. Βασιλειάδης, τέως Πρόεδρος

Τη συμπαράσταση και συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία διεμήνυσαν οι:
ΕΛΕΜ – Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί
Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Χαλκίδας
ΕΔΙΕ – Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε το νέο σήμα της Πρωτοβουλίας – «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ». Όλοι οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ανάπτυξη συγκεκριμένων δυναμικών ενεργειών.

Στις 15/6 πραγματοποιήθηκε ερευνητική συνάντηση (focus group), της ομάδας του Πανεπιστημίου Πειραιά, με τη συμμετοχή διακεκριμένων μελών του Συνεδρίου, στα γραφεία της Energy Line. Σκοπός της συνάντησης ήταν η καταγραφή αναγκών και ερωτημάτων, ενόψει της νέας έρευνας που ξεκινάει για τον κλάδο και την αγορά, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου. Κύριοι στόχοι της έρευνας του ΠΑ.ΠΕΙ. είναι η ανάδειξη των τάσεων της αγοράς στον χώρο των κουφωμάτων και η ανάλογη οργάνωση των επιχειρήσεων σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Στη συνάντηση συμμετείχαν:
ΠΑ.ΠΕΙ.
– Ιωάννης Σώρρος, Αν. Καθηγητής & Μάρκος Τσόγκας, Επ. Καθηγητής
Κατασκευαστές: Κ. Διαμαντής – Πρόεδρος ΣΕΚΑ, Θ. Παγιάτης – Πρόεδρος ΠΟΒΑΣ & ΕΝΚΑΣ, Σ. Δεμένεγας – Αντιπρόεδρος ΣΕΚΑ, Μ. Σαγιάννης – Γ.Γ. ΣΕΚΑ, Χ. Κωνσταντοπούλου – Ειδικός Γ.Γ. ΣΕΚΑ, Κ. Κωνσταντοπούλου – Μέλος Επιτροπής Νέων, Ν. Πρεβελιανάκης – Ταμίας ΣΕΚΑ, Α. Ισμέρης – Βοηθός Ταμία ΣΕΚΑ, Δ. Τσελεπής - ΔΣ ΕΝΚΑΣ, Π. Μήτσου - ΔΣ ΕΝΚΑΣ, Ι. Λιοφάγος – τέως Πρόεδρος ΣΕΚΑ, Μ. Σιγάλας, Γ. Παπαδόπουλος, Λ. Ισμέρης
Βιομηχανία: Χ. Λουκάς (EUROPA), Ν. Βλαχάκης (ΝΕΟΚΕΜ), Γ. Μπάνης (ALCO), Π. Κατσικαλής (ALCO), Γ. Λουκίδου (INVER), Π. Σάρδης (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ)
Συμμετείχαν επίσης: Γ. Αγρόγιαννος (ΑΝΑΛΚΟ), κ. Μαντωνανάκης (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης), Σ. Χόνδρος (GEZE)

Η ομάδα του ΠΑ.ΠΕΙ. τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα και ακολούθησε πλούσιος διάλογος. Στο τέλος της συνάντησης παρέλαβε τα θέματα/ερωτήματα, που θα αποτελέσουν τους άξονες της νέας φάσης έρευνας του πανεπιστημίου.

Η παρουσίαση του προγράμματος για την Ανάπτυξη της Ενεργειακής Κουλτούρας και των πρώτων αποτελεσμάτων της νέας φάσης Έρευνας του ΠΑ.ΠΕΙ. θα γίνει στην προσυνεδριακή ημερίδα του 13ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευαστές» στο Γκάζι στις 3/11/16.

Προσυνεδριακές Ενέργειες 2016
Διακεκριμένος Χορηγός: EUROPA
Μεγάλος Χορηγός: ΝΕΟΚΕΜ

Όλες οι πληροφορίες για το Συνέδριο στο www.alumini.gr και το
https://www.facebook.com/pages/Alumini/483968761702875

deltio-tipou2016-06-15